perjantai 17. helmikuuta 2012

Näppärä kolmikko

Lannoiteiksi on tällä hetkellä valikoitunut Nutriforten kolmikko. Tomaatti- & Mansikkaravinne (1) + Typpi- &  Kalsiumravinne (2) ja Starttilannoite. Ensimmäinen 1+2 lannoite koostuu kahdesta eri purkista, jolloin ravinteiden määrää voidaan muuttaa kasvukauden aikana. Starttilannoite on taas suunnattu kasvun aloitukseen vahvistamaan ja kasvattamaan taimien juuristoa. Kyseisiä lannotteita oli vaikea löytää ja lopulta kysymällä suoraan valmistajalta, sain tietää missä lannoitteita mahdollisesti on myytävänä.

Nutriforten 1+2 on chilinkasvattajien keskuudessa suosittua. Toinen ja helpommin löydettävä lannoite on Bernerin Puutarhan kesä. Muitakin chileille sopivia lannoitteita toki on, mutta ne ovat hankalemmin saatavia tai hinnakkaita.

Monien peruslannoitteiden välillä ei vaikuttaisi olevan ihmeellisä eroja, kun tarkastellaan niiden koostumusta. Lähinnä erot tulevat suositusannosten koosta. Tulenkin jossakin kohtaa palaamaan aiheeseen ja teen laskennallisia vertailua eri lannoitteiden välillä. Helpoin ja edullisin tapa on kuitenkin valita tunnettu ja yleisesti käytetty lannoite kikkailun sijaan. 

 

nutri1_etu nutri1_taka

Tomaatti & Mansikkaravinne

Käyttö- ja annostusohjeet

nutri2_etu nutri2_taka

Typpi & Kalsiumravinne

Lisätietoja käyttöön

nutristartti_etu nutristartti_taka

Starttilannoite

Käyttö- ja annosteluohje

Nutriforte 1+2 8€/purkki, Tammisillan puutarhasta. Starttilannoite Kauppilasta 5,90€ (tarjous).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...