maanantai 30. huhtikuuta 2012

Punkkeja! (osa4)

Vaikka ensimmäinen erästä sain voiton, on taistelu punkkeja vastaan jatkunut taustalla. Järjestelmällisesti olen joutunut myrkyttelemään veranan chilejä. Pieni varovaisuus näyttää kostautuvan, koska olen yrittänyt olla myrkyttämättä turhaan. Nyt tilanne alkaa masentamaan melkoisesti. Kävin huolella veranan loput chilit läpi ja kyllä sieltä viitteitä ja ihan punkkejakin löytyi. Nyt menee sitten kaikki varmuuden vuoksi myrkytykseen. Harmitavaista, juuri kun alkoi näyttää hyvältä.

Pesuhuoneesta myrkkykuurin saaneet pois ja uutta tilalle. Ikävintä oli löytää ensimmäisestä Anahaimin lehdestä ihan täysissä voimissa oleva punkki. Siinä se paineli iloisesti pitkin öljyistä lehteä. Kaksi reipasta Spruzit myrkytystä takana ja vielä punkkeja. Voi itku! Tarkempi tarkastelu sentään paljasti sen varmaan ainoaksi virkeäksi yksilöksi. Eläviä oli tarkastelemillani lehdillä pari kappaletta, mutta niiden kunto oli huono. Munat onneksi näyttivät myrkyn kovettamilta.

En tiedä, mutta punkit ovat kyllä melkoinen vitsaus. Katselin tässä jo muitakin myrkkyjä, mutta mahdetaankohan niitä edes myydä yksityisille…? Ja se hinta… Yksi tuttu ammattipuutarhuri osti juuri petopunkkeja. Pitäisiköhän niitä harkita vakavasti?

IMG_1667 IMG_1668 IMG_1671
Tämä ei ainakaan ole hengissä Myrkyn tuhoamia munia Lehdet ovat ikävän öljyisiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...