sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Puutarha 2012

Chilitunari poikkesi ihmettelemässä Tampereen Puutarha 2012 messuja. Supermessuviikonloppu tarjosi paljon nähtävää monessa muodossa, mutta pääkiinnostus oli puutarhamessujen täyttämässä A-hallissa. Chiliä oli täälläkin ja se taisi olla se pohjimmainen kiinnostus lähteä matkaan. Tuttuja naamoja sielä olikin ja tunnistipa jo Zen Grown Pasi Lindberg meikäläisen jo pikkaisen kauempaakin. Maistiaisia tuli maisteltua varsinkin Suomen Chilikaupan pöydässä, josta sitten tarttui tuliaisiksi Nagakiukku pussi.
Messut olivat hengeltään ja tarjonnaltaan aivan erilaiset kuin paria viikkoa aikaisemmin järjestetyt Turun puutarhamessut. Tampere vei kyllä voiton 3-0 Turusta. Tapahtumassa oli näytteilleasettajia runsaasti ja messuväkeä aivan tungokseen asti. Pääsisäänkäynnillä oli jopa pitkälle ulos asti yltäneet jonot. Messut imaisivatkin 26000 kävijää, joka on 10000 kävijää enemmän mitä Turun messulla.
Näistä messuista jäi paljon käteen ostosten ja erinäisten esitteiden muodossa. Ei siis tarvinnut poistua tyhjin käsin. Joitakin ideoita ja ohjeita tarttui myös mukaan. B-hallissa oli myös Valopuutarhanäyttely. Hämärä valonäyttely tila ei ollut kovin suuri, mutta sitäkin kiehtovampi. Hurjan messuhälinän ja tungoksen välissä oli kiva päästä hetkeksi hieman rauhoittumaan ja tässä osiossa se todella onnistui. Näyttely oli hieno ja erikoinen lisä, joskin alueen koko olisi saanut olla isompi.
Yksi messujen mielenkiintoisimmista näytteilleasettajista oli ehdottomasti Suomen orkkideayhdistyksen neuvontapiste. Itsellekkin tarttui muutama hyvä vinkki korvan taakse. Jollei muuta, niin kauniita orkkideoita oli näytillä.
Hienot messut. Tänne palataan varmasti ensikerralla!
IMG_5702 IMG_5704 IMG_5703
IMG_5711
IMG_5718

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...