tiistai 29. toukokuuta 2012

Poppamies – Buffalo Wing – Tulinen Naga Jolokia

IMG_6629 Ja tapahtui niinä päivinä, että Chilitunari osti pullon Poppamiehen siipikastiketta.

Kuten aikaisemmin jo kerroin, oli hakusessa tulisempi siipikastike. Syy siinä ettei kaupan valmismarinoiduissa ollut tarpeeksi makua ja välillä olisi kiva maistaa jotain muuta kuin sitä yhtä ja samaa.

Nagatonkan olin huomannut jo vähän aikaisemmin selatessani aiheesta ympäri internettiä, mutta sattumalta osunut Texas Peten tonkka tuli ostettua ensin. Jos kaupan hyllyllä olisi ollut tätä kanisterissa, olisi tämä ollut tuolloin ykkösvalinta.

IMG_6638 IMG_6627 Ostin yllättäen lomamatkalla vastaantulleen nagasiipipullon kokeeksi ennen isomman ostoa. Yllättäen nykyään supermarketeistakin löytyy melko laajat valikoimat erikoiskastikkeita.

Odotukset tältä oli kovat Texas Peten hienoisen pettymisen jälkeen. “Samppelina” ostettu pullo osoittautui nopeasti hyväksi kastikkeeksi. Tämähän ei ole ainoastaan siipikastike, vaan tämähän on ihan pöytäkastike, jota voi lisätä ties mihin!

Poltetta tässä tuotteessa on mukavasti. Aivan heti ei tunnu mitään, ainoastaan jotenkin tutun oloinen marinointi tai salattikastikkeen hieman etikkainen(?) maku. Oikeastaan suullisen jälkeen polte alkaa tuntua ja se alkaa kuumottaa. Huulissa ja kurkussakin tuntuu mukavaa poltetta. Polte laantuu kohtuullisen nopeasti, mutta runsaammin käytettynä se muistuttelee lämmittävänä mahalaukusta saakka. Hyvä lisä moniin ruokiin ja ihan sellaisenaankin kastikkeena käytettäessä.

Maku: 8
Tulisuus: 8
Arvosana: 8½

Poppamies Buffalo Wing Tulinen Naga Jolokia, 4,95€ Veljekset Keskinen Tuuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...