tiistai 19. kesäkuuta 2012

Blair’s Death Rain Habanero Chips

IMG_7177 Sattumalta huomasin kerran kaupan käytävällä hyvin goottihenkisesti pukeutuneen nuoren kundin. Vaikka vaatteet eivät olleet kovin arkiset, osui katseeni kädessä olleeseen sipsi pussiin. Pussin kyljessä luki “habanero”. Jäin miettimään mitähän sipsejä nuo olivatkaan, kun eivät vaikuttaneet kovin perinteisiltä. Joku toinen kerta olikin sitten pakko metsästää noita sipsejä. Sipsit löytyivätkin “taco-osastolta” ja pakko niitä oli ostaa. Blair’sistä en tuota ennemmin ollut kuulutkaan.


Nyt nimi Blair’s sanoo jo paljon enemmän. Yksi syy tähän on ehkä Jim-kanavalta taannoin esitetty chilidokumentti.
Kyseessä ei ole mikä tahansa nimi, vaan iso nimi rapakon takaa. Niin ja ne tuotteetkaan ei ole aivan laimeita.

Ensivaikutelma oli melkoisen kaksijakoinen.
Eipä nää niin väkeviä ole ja onpa omituisen makuisia. Nämä kaksi mielipidettä on kyllä muuttunut ensivaikutelman jälkeen.
Ensimmäinen rouskaisu tuo mieleen melko tavallisen grillimaustetun sipsin, hetken pureksinnan jälkeen maku syvenee, ehkä jotenkin tammiseksi höystettynä kiristyvällä tulisuudella ja nielaisun jälkeen suussa poltteee! Nämä ovat melkoisen tulisia. :)

Suutuntuma on hyvä, sillä nämä sipsit ovat rapeita ja melkoisen paksuja. Makuakaan ei puutu. Alun, ehkä hieman tympeä maku muuttuu hetken hämmästyksen jälkeen suorastaan kiusaavan houkuttelevaksi ja näitä tekee mieli rouskutella lisää. Vaikka pussissa on melkoisen vähän tavaraa ja kilohintakin on aivan jotain muuta kuin perinteisillä sipseillä, näiden riittoisuus on yllättävä ja näistä tuntee saavansa myös jotain.
Näitä toki söisi enemmänkin!

IMG_7163

IMG_7164

Maku: 9-
Tulisuus: 9½
Arvosana: 9+

Blair’s Death Rain Habanero Chips, 3,29€ Prisma Länsikeskus Turku

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...