perjantai 8. kesäkuuta 2012

Enemmän turvetta, vähemmän kuohkeuttajia

Olen purkinvaihtojen yhteydessä katsellut multia ja juurtumisia niissä. Nyt kun turve on hyvälaatuista, ei kuohkeuttajia mielestäni tarvita niin radikaalisti enää turpeen joukossa. Silmämääräisesti mututuntumalla arvioiden lecasora turpeen joukossa näyttäisi riittävän vallan mainiosti.

IMG_6929 Uutta seosta kehiin. Aikaisempi T70-P20-L10 seos korvaantui nyt turve 80% – leca 15% – perliitti 5% seoksella. Perliitin määrä tipahti huomattavasti, koska en nähnyt sillä aivan maahan kaatavaa vaikutusta. Kuten kuvasta näkyy, niin kyllä tuo 5% erottuu yllättävän hyvinkin joukosta.

Aikaisemmin kertomani BJDL chilit voivat hyvin ja päätin survaista ne nyt suurempaan ruukkuun. Oikean puoleinen näytti olevan viimeksi siirretty isompaan ruukkuun tasan kuukausi sitten. Tuon verran se on siis kuukaudessa kasvattanut juuria.
Pohjan T50-L50 kerros erottuu melko selkeästi.
IMG_6931

IMG_6941 BJDL1 vasemmalla ja BJDL2 oikealla. Ykkösen hedelmät ovat melko hailakoita ja kakkonen on menettänyt tummuutta lehdistään. Kakkosen podit ovat edelleen tummia. Kaksikko on kukkinut mukavasti ja podiakin on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...