tiistai 26. kesäkuuta 2012

Noutaja tulee…

Vielä hetki sitten kirjoittelin lasipassiiveistani jotka olivat hyvässä kunnossa purkin limaisuudesta huolimatta. Nyt tuosta päivityksestä on kulunut lähes kaksi viikkoa ja tilanne on aivan eri. Lasipurkit ovat kirkkaan puhtaat, mutta habanerot voivat äärettömän huonosti. Ne eivät selvästikään tykänneet purkin ja sorien pesusta sekä uudesta kasteluvedestä.

IMG_7341 Lehtiä tippuu ja koko kasvin väri on muuttunut haalean keltaiseksi. Aivan kuin kasvi kärsisi nyt liiasta märkyydestä.
Kummallista, koska ovathan nämä lilluneet vedessä nelisen kuukautta ja lasipurkissakin ovat majailleet 10.4 asti.

Lasipurkit ovat nyt lopullisesti tuomittuja. Olipahan kokeilu.
Sainkin nyt hyvän syyn istuttaa lasipassiivit turpeeseen. Katsotaan lähtevätkö ne yhtään elpymään vai tuleeko näille noutaja. IMG_7350

Nyt passiiveista kiinnostuneita lukijoita kiinnostaa varmasti mitä toiselle passiiviviritelmälle kuuluu. Sille kuuluu hyvää. Kukkia pukkaa jatkuvasti lisää ja olipa tuolla jokin podin alkukin.  Juuria on muutama tullut purkin rei’istä pilkistämään esille ja ne olivat terveen valkoisia. Vesi alusämpärissä oli edelleenkin kirkasta ja limatonta. Sen verran vedenpinta oli tippunut, että lisäilin sinne vesikauhallisen lannoitevettä. Tämä ainakin tuntuu olevan toimiva systeemi.

IMG_7337 IMG_7339

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...