lauantai 25. elokuuta 2012

Chilifest Finland 2012

Tämä tapahtuma alkoi lauantaina meikäläisen häädöllä festarialueelta, vaikka en edes ollut alkoholin vaikutuksen alaisena. Ajankohta oli pari minuuttia liian aikainen ja niin se näytti olevan myös monelle muullekkin, joskin vähän rankemman kautta. Muutaman minuutin kuluttua pääsi sitten alueelle ihan virallisestikin, joskin aikaisemminkin alueelle pääsi avoimesta kulkuväylästä.

Ilma alkoi täyttyä nopeasti hyvistä ja kutsuvista hajuista. Väen paljous löi ällikällä ja nopeasti kojujen edessä oli tungosta ja pöytiin ei nähnyt jonottamatta, tuotteista ja niiden hinnoista puhumattakaan.  Lava vaikutti kiinnostavalta ja sitä tuli jonkin aikaa seurattua. Sen tarjontaa ei lopulta jaksanut kauaa seisaaltaan seurata, kaikki istumapaikathan oli K-18 anniskelualueella. Jos tarjontaa olisi kyennyt ottamaan vastaan olisi aikaa kulunut paikalla paljon. Paljon oli maistiaisia ja ruokaa tarjolla. Juttuakin olisi voinut mahdollisesti ehkä jonkun kanssa päästä heittämään, mutta kaikilla näytti olevan todella kova kiire. Kauppa siis kävi kovaan tahtiin.

Itselle näistä ei jäänyt mitään käteen. Vaikka Turun kupeesta hommaa lähdettiin ihmettelemään, niin enpä koe reissua kuitenkaan negatiiviseksi. Tulipa tuokin nähtyä, vaikka itse lavaohjelmassa lienee se suurin ja viihdyttävin elementti. Muutaman kuvan ehtisin napsaista heti porttien auettua, joissa näkyy hieman jotain muuta kuin väkeä ja telttojen kattoja.

IMG_9248 IMG_9247 IMG_9249
IMG_9250 IMG_9251 IMG_9252
IMG_9253 IMG_9254

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...