keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hometta ja satoa

Ilmojen viilentyessä on kasvihuoneen luukkuja pitänyt pitää hieman enemmän kiinni. Tämä johtaa väistämättä siihen, että kosteus nousee kasvihuoneessa puutteellisen tuuletuksen takia. Home alkoi vallata pian alaa ja nyttemmin sitä näyttää löytyvän joka paikasta. Ensi kauden hankintalistalla onkin automaattiset luukunavaajat, jolloin tuulettelusta ei tarvitse pitää itse enää sellaista huolta.

IMG_9496 IMG_9485

Hometta monessa puskassa. Vioittuneessa tai kuolleessa osassa nämä ymmärtäisinkin, mutta terveessä osassa en.

IMG_9487Vesiviljelyn habanero on alkanut kypsyttää podeja. IMG_9491Ensimmäinen rocoto orangekin on alkanut saamaan hieman väriä.

IMG_9494
Ebb & flow vesiviljelystä passiiviksi muutetut ja sittemmin karsitut habanerot ovat hengissä ja voivat olosuhteisiin nähden hyvin.
IMG_9495
CAP1530 kukkii innokkasti. Katsotaan jos joku kukka kehittyisi pidemmällekkin. Aikasemmin kukkinut ja podittaamaan alkanu Rhomboideum tipautti podin alkunsa.

IMG_9492Passiivihabanero otti voimakkaasti nokkiinsa 2,5% Spruzit ruiskutuksesta. Lehtiä tippui radikaalisti ja loput kellastuivat. Nyt tilanne näyttää jo hieman valoisemmalta. IMG_9499Satoa tuli kerättyä hieman yli puoli kiloa. Eipä kypsää näillä näkymin juurikaan ole enää tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...