tiistai 23. lokakuuta 2012

Takaiskuja

Juuri kun luulee kaiken olevan hyvin, tulee takaiskuja. Juuri hiljattain iloitsin CAP1530:n ensimmäisestä podista. Tuo ilo jäi lyhyeksi, koska tuo podin alku on ottanut ja tippunut. Muutoinkin CAPit voivat kehnosti. Lehtiä tippuu solkenaan ja oksat kuivuvat.

IMG_0091 IMG_0098

 

Kuivumista on monissa chileissä, mutta mistäköhän se johtuu? Muuten täysin hyvin voiva keltainen habanero nuukahdutti yllättäen yhden oksansa. Olisikohan asialla jokin tauti..

IMG_0087

 

Myös vesiviljelystä turpeeseen siirretty ja juuri leikattu habanero kuoli. Runko mustui ja se oli siinä. Komposti kutsuu.

IMG_0112 IMG_0114

 

Keittiössä olevat rocotot voivat päälisin puolin hyvin. Vaan yksi nahistutti podinsa. Podit lähtivät kivasti kellastumaan, mutta äkillisesti nahistuivat. Nuo olivat aivan nätisti kiinni vielä puskassa, mutta jokin on saanut tämän aikaiseksi. Muissa ei ole mitään vastaavaan ainakaan vielä nähtävissä.

IMG_0072 IMG_0069

 

C. Rhomboideumit eivät ole juurikaan kuivuneet. Ne kärsivät vuorostaan kirvoista. Eristys ja myrkytys ja eiköhän kirvaongelma ole selätetty. Tuholaisia on aina ikävä löytää.

IMG_0092 IMG_0093

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...