tiistai 9. lokakuuta 2012

Yön alin 1.4°C

Nyt mentiin melko alas. Herätessä 6:30 oli ulkona jo 3.8°C. Mittari kertoi käynnistä alempana. Heti kun aikaa liikenee muilta touhuilta, niin alkaa kasvihuoneen loppusiivous. Joitakin chilejä tulen ottamaan sisälle ja osa sisältä päätyy ehkä pian jo kompostiin.

IMG_9759

Starfishejä ja Bishop’s crowneja. Kumpikin pettymyksiä. Ei huimaa kasvua, eikä kummallista satoa. Starfishit etusormen pään kokoisia micropodeja. Kumpaakaan näistä ei kasva ensikaudella. Kokeellisesti tilalle tulen kasvattamaan Aji fantasya.

IMG_9756

Turbo Pubet alkavat kypsyä. Nämä ehkä siirtyvät sisälle.

IMG_9761

Rocotot kiinnostavat ja vaikuttavat hyviltä. Podeissa tuntuu olevan paljon painoa. Harmi, että C. Pubescensit vaativat pitkän kasvukauden.

IMG_9758

Vaikka olen menettänyt kiinnostuksen annuum chileihin, tämä Niemisen Puutarhalta saatu Apache amppeli on kaunis. Samoista ammattisiemenistä on kasvanut Apachea ja joitain muuta chiliä?! Oikealla ylhäällä näkyvissä pari isompaa podia.

IMG_9760

Kauden yllättäjät eli ramiro paprikat nojailevat tässä. Mahtavia jytkyjä! Näitä on ensi kaudella pakko laittaa kasvamaan ja ajoissa. Hedelmät pitänee kerätä pian talteen vihreinä. Itse kasveista saisi mielenkiintoisia aihioita kokeiluille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...