maanantai 17. joulukuuta 2012

Ensimmäinen itänyt Carolina Reaper

IMG_0245 Yössä ja päivän aikana tuntuu tapahtuvan välillä paljonkin. Nyt yön aikana oli ilmestynyt itänyt Carolina Reaper sirkkalehtineen. Tällaiset on mukavia yllätyksiä kasvulaatikosta työpäivän jälkeen.

Kolme muuta Carolinaa kivivillassa ovat edelleen itämättömässä tilassa. Katsoin sen verran villan sisään, jotta näin itämistilanteen. Ei siellä ollut mitään tapahtumaa. Pitää vielä odotella hetki ja sitten laittaa uusia siemeniä.

 

IMG_0247
Pari kirjaa tuli hankittua jos vaikka joulun pyhinä olisi aikaa syventää jotain tietoa. Lähettelin kirja-  ja materiaalikysymyksiä pitkin poikin eri paikkoihin ja Livian Tuorlan maaseutuoppilaitoksesta sain ainoan vastauksen. Sain kaksi suositusta. Paprikan viljelyopas ja Tehokkaasti kasvihuoneesta. Ensimmäinen löytyy itseltä, joten kävin kirjaston kautta lainaamassa toisen. Yllättäen kirja oli harvinainen, mutta löytyi juuri kotikulman kirjastosta. Toisen kuvassa näkyvän kirjan ostin Adlibriksestä 18€:n hintaan. Katsotaan saanko sitä mitään irti tällaisena kotikasvattajana heikolla englanninkielen ymmärryksellä, kun jutut ei mene kotimaisellakaan tajuntaan. :D

1 kommentti:

  1. Hienoja sirkkalehtiä! Sitähän voisi lähteä ihan juoksujalkaa aamuisin töihin, jos voisi palata töistä tuollaisia ihastelemaan... Kyllä vihreä väri tekee terää tämän vitivalkoisuuden keskellä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...