keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ensimmäinen itänyt

Sunnuntaina 9.12 laitetuista chilin siemenistä on nyt ensimmäinen itänyt. Kauden ensimmäinen sai luvan olla Toni A:lta saatu villi CAP 502 C. Frutescens. Vaikka itäminen tapahtui suunnilleen 3½:ssa vuorokaudessa, niin turpeen alla on tapahtunut jotain jo vähän aikaisemmin.

IMG_0142

3 kommenttia:

 1. Oijoi, perheenlisäystä! Onneksi olkoon, siitä se taas kausi lähtee reippaaseen vauhtiin. Napakka taimi tulossa, senhän näkee jo tuosta pienestä versonalusta :)

  Siemen on kyllä itänyt ihan supernopeasti, millaisessa lämpötilassa tämä on tapahtunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :D Lämpöjä en ole seurannut, koska boxi on poissa tieltä lattialla ja vielä haastavasti pöydän alla. Eikä tuo kylmälaukun orginaali mittari tallenna min/max lämpöjä. Mutta, lamppu on ollut sammumatta päällä ja noita lämpöjä siittä aikaisemmin seurailin, joten lämmöt ovat olleet boxissa n. 29-31 astetta.

   Poista
  2. Lämmöstä tykkäävät selvästi siis! Itse olen kituuttanut chilikylvöksiä tammikuisessa huoneenlämmössä tai tammikuisen hillokellari-viherhuoneen viileydessä, joten ei ihme, että itäminen on saattanut viedä monta viikkoakin... Vaan nytpä opin ja lämpöä tarjoilen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...