sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulumieltä askarrellen

Olen jo muutamana vuotena saanut lähes pakonomaisen tarpeen askarrella. Toisinaan askartelen kortteja ja nyt tällä kertaa tonttuja ja enkeleitä. Ensimmäiset tontut ja enkelit olivat aika erinäköisiä mitä tänä päivänä: Silloin käytin Tiimarista ostamiani styroksivartaloita ja paperimassa palloja.

IMG_2043 IMG_2042
Tässä poikatonttu kukkaruukkuun, paperimassapalloista. Sitten seuraavaksi keksin käyttää pientä saviruukkua ja massapalloja. Tässä tyttötonttun hiuksina toimivat höyhenet.

Nyt tuli mieleen ajatus siitä, kun paperimassapallot ovat niin kovin kelmeän valkoisia käytettäväksi päänä. Sitten keksin, että varmasti löytyy jostakin puisia helmiä. Sinooperista sitten löysin riittävän isoja käsittelemättömiä puuhelmiä. Olisipa niitä ollut vieläkin isompia.

IMG_2041 IMG_2047
Tässä onkin uusi malli puuhelmin, lisäksi löysin hiuksiksi nukentukkaa Sinooperista. Ja pari enkeliä. Tuohon vaaleanpunaiseen taidankin vielä lisätä muutaman strassin koristamaan vartaloa.

2 kommenttia:

  1. Meillä kanssa jokunen vuosi sitten emäntä naapurin rouvien kera väkertelivät näitä samanlaisia tonttuja, kuten sinäkin. Jakoivat sitten joululahjoiksi niitä monille naapureille. Kivojahan ne on ja onhan ne itsetehtyjä! :) Hyvää joulua ja vuotta -13 sinnekin. :)

    VastaaPoista
  2. Heh! Väärinymmärrysten välttämiseksi täsmennetään, että kyseessä oli Vipan päivitys blogiin, eikä meikäläisen. :D Itsellä pysyy kädessä paremmin rälläkkä kuin sakset ja askartelutarvikkeet. Askartelut on kivoja, mutta vaativat hieman silmää, jota multa ei löydy.
    Hyvät joulut myös sinne suuntaan ja toivotaan hyvää kasvukautta 2013!

    jukka

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...