tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kasvua vesiviljelyssä

Viimeksi kun kirjoittelin vesiviljelyn kuulumisia, oli Carolina Reaperin lehdet todella kalpeat. 21.3 tekemässäni tilannekatsauksessa oli vihreyttä jo vähän palannut lehtiin. Tilanne normalisoitui pian ja nyt lehdet ovat normaalivihreät. Lannoitevesien vaihto ja tilalle laitetut vahvemmat liuokset siis auttoivat odotetusti. Tankkiin kaadettiin tuolloin 10 litraa Canna Aqua Heavy feeding taulukon mukaan 26+26ml Aqua Vegaa, sekä 25ml CannaZymiä.

Pumppu kuului viikonloppuna imaisevan loppuvaiheessa pyörteellä ilmaa kiduksiinsa. Nyt kun Aji Cristal on alkanut kukkimaan, täytettiin säiliötä jo seuraavan vaiheen annostuksilla. Tarkoituksena on siirtyä asteittain seuraavaan vaiheeseen ja siten välttää hankalahkoa vedenvaihtoa. Säiliötä täytettiin nyt 10 litralla, johon sekoitettiin Aqua Floresia  32+32ml + 25ml CannaZymiä. Annostus on heavy feedingin mukaan.

Ppm laskurista on tekeillä uusi versio jossa on mahdollista syöttää oman lannoitteen tiedot. Kun saan sen valmiiksi, pitää täälläkin hieman tutkailla annettuja vahvuuksia eri ravinteiden osalta.

IMG_2323 IMG_2324

 

IMG_2328
Carolina Reaperin runko on paksu

IMG_2329
Aji Cristal kukkii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...