sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Valtavaa kasvua viikossa

Viikko 26 osoittautui jälleen melkoisen helteiseksi. Vaikka kasvua ei tunnu juurikaan tapahtuvan, kuvat viimeistään paljastivat sitä tapahtuneen.

Kasteluiden kanssa olen mennyt välistä melko rimaa alittaen ja chilejä on tullut kasteltua pelkällä kaivovedellä. Sen EC on korkea 0.9, mutta eihän se sisällä sellaisia ravinteita joita kasvit kaipaisivat. Niinpä lannoitukseni on taas ontunut ja kasvit ovat lähes kaikki toinen toistaan keltaisempia. Keltaisuutta lähdin torjumaan ensin erinäisillä yrityksillä, mutta sittemmin olen antanut voimakkaita typpiannostuksia. Vaikutuksia on ehkä hieman nähtävissä, mutta vielä alle viikon sisällä ei ole mitään merkittävää vihertymistä havaittavissa. Helteisillä ilmoilla kasvit kuitenkin juovat uskomattoman paljon ja purkit ovat tämän tästä kuivat. Ensi kautta silmällä pitäen, pitääkin alkaa suunnitella aktiivisempaa kastelujärjestelmää.

Vaikka tuota kasvua tuli joka puolella valtavasti, eipä vertailukelpoisia kuvia tullut napsittua paria lukuun ottamatta.

IMG_3687
IMG_3779
IMG_3689
IMG_3781

2 kommenttia:

  1. Melkoinen viidakonalku tuossa tosiaan on, komeaa kasvua!

    Näillä keleillä saa olla kasteluletkun varressa parikin kertaa päivässä täälläkin suunnalla, tosin tomaatit ovat ne, jotka ovat janoisimpia. Aina tulee ahdettua liikaa tavaraa yhteen ruukkuun, vaikka kuinka ison astian hankkisi.

    VastaaPoista
  2. Äiteen pihalle viemäni tomaatit on 10l ämpäreissä ja ovat hurjan kokoisia juoppoja. Niille saa vettä kantaa näillä helteillä...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...