maanantai 5. elokuuta 2013

Punastuttaa…

Muutamat aurinkoiset ja melkoisen lämpimät päivät ovat saaneet mukavasti punaa aikaiseksi kasvihuoneessa. Kirvainvaasio näyttää tällä hetkellä taas taltutetulta. Se saatiin tällä kertaa kuriin tarkalla 1%:n Spruzit ruiskutuksella. Nokkosvettäkin testasin, mutta se ei kirvoja haitannut. Mikroskoopilla tarkastellessa ei löytynyt kuin kuolleita kirvoja. Tästä on taas kiva jatkaa.

[Group 1]-IMG_6277_IMG_6280-4 images
Rocotot ovat vallanneet peräosan katon

 

IMG_6264
Sato painaa

 

IMG_6268

Tepinkin punastelee

 

IMG_6258
IMG_6259
Carolina Reaperiä

 

IMG_6281
Satoa myös katon päällä

 

IMG_6269 IMG_6271 IMG_6282
IMG_6272
   
IMG_6286

2 kommenttia:

 1. Tämä Neudorff Sprutzit tuholaistorjuntaan käytetty aine vastaa lähes sitä, mitä itse teen vodkasta ja mäntysuovasta, sekä rypsiöljystä. Halvempi vaihtoehto, vaikka mielellään sen vodkan kaataisi omaan kurkkuun, kuin kirvojen takalistoon. ;) Rocotot sulla näyttää kyspyttelevän jo, itselläni vihreänä odottelevat vielä aikaa parempaa.

  VastaaPoista
 2. Joo ite kokeilin tuolta löytyvää ohjetta. http://chilitunari.blogspot.fi/2012/11/hyvalta-nayttaa.html

  Ainoo ongelma tossa oli, että liuos on liian rasvanen ja muutenkin voimaksas. Kasvit kärsii liikaa. Tuosta kärsi chilit ja sisäkasvit.

  Spruzitin eduksi lasken pyretriinin joka tappaa kosketuksesta. Öljy sitten haittaa jäljelle jäävien liikkumista ja hengittämistä. Ja punkkien kohdalla öljy pilaa osuessaan niidet munat.

  "Omavaraiseksi" pääsisi jos pyretriinin voisi itse lisätä liuokseen esim. kuivatun dalmatian päivänkakkaran muodossa.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Pyrethrum

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...