tiistai 6. elokuuta 2013

Vihdoinkin enemmän satoa

Chilit alkoivat nyt kypsymään vauhdilla ja tomaattiakin löytyy. Paholaisenhilloa on tehty jo muutamia eriä, mutta reseptit ja chilien määrät ovat vielä hieman hakusessa. Satorasitus on useammassa puskassa kova, joten nyt tehtiin suurempi keräys. Keräys tuottikin oivan saaliin. Chiliä kertyi 2480g. Ramiroa kerättiin vain määrä pariin hilloerään. Painoa Ramiroille kertyi 970g. Yksinään punnittuja lajikkeista Tepiniä irtosi 210g yhdestä puskasta, Carolina Reaperiä 330g kahdesta puskasta ja Aji Fantasyä 420g viidestä puskasta. Yhteensä siis paprikan sukuisia kertyi n. 3,5kg. Loistavaa! :)

IMG_6295
Habaneroa, Tepiniä, Fataliita, Bhut Jolokiaa, Lemon Droppia, Aji Cristalia, Carolina Reaperiä, Ramiroa, 7 Pottia, Purple Bhut Jolokiaa, Aji Rojoa, Scotch Bonnettia

 

IMG_6309
Aji Fantasya

 

IMG_6299 IMG_6300

7 Pot

Carolina Reaper

 

IMG_6301 IMG_6302

Habanero

Fatalii

 

IMG_6315

2 kommenttia:

  1. WAU mikä sato! Sit kun saat sen paholaisenhilloreseptin kohdilleen, jaathan sen meidänkin kanssa? Meillä odotellaan sellaista alle kilon satoa, mutta pienessä parvekepuutarhassa kahden hengen tarpeisiin sekin on ihan kiva satsi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain Elisa! Reseptejä on muutamia ja eiköhän tuo virittely ole pian valmis. 7 erillaista väännöstä (tällä hetkellä), jotka perustuvat kyllä yhteen ja samaan viime vuonna toimineesen reseptiin. Noista tulee varmasti 3-4 sitten aikanaan tähän blogiinkin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...