sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Puutarhan kevät 2014

2014-04-027 Turussa järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdet puutarhamessut. Piha- ja Puutarhamessut järjestettiin messukeskuksessa ja perinteinen Puutarhan kevät järjestettiin Caribia areenalla, Caribia kylpylähotellin yhteydessä. IMG_9313

Syy kaksien messujen taustalla on riita eri järjestäjien välillä jossa messukeskus yritti omia 1843 vuodesta asti säännöllisesti järjestettyjä Turun alueen puutarhajärjestöjen pitkää näyttelyperinnettä.

Näyttelyn teemana oli paikallinen puutarhatuotanto ja lähiruoka. Lukuisat paikallis puutarhat olivat esillä tuotteineen. Näyttely pureutui juuri siihen mihin pitikin, eikä pääosaa näytelleet rihkama ja karkkimyyjät. Näyttely oli kooltaan huomattavasti pienempi kuin messukeskuksen tapahtuma, mutta tapahtuma antoi paljon enemmän. Väenpaljoutta ei käyntihetkellä juuri ollut, joka kävijän kannalta oli mukavaa. Tapahtuma antoi hyvän käsityksen siitä mitä kaikkea lähiympäristöstä löytyy ja tilaisuus antoi hienon mahdollisuuden tutustua tuotantoon ja tuottajiin.
IMG_9307
Paikalla oli myös paljon mielenkiintoista nähtävää ja messujen pienuudesta huolimatta paikalla kului yllättävän paljon aikaa. Lämminhenkinen tunnelma oli tarttuvaa ja positiivinen kiireetön jutustelu antoi todella onnistuneen kuvan tapahtumasta. Ehdottomasti käydyistä kevään messuista parhain ja halvin.
Tässä hieman kuvia tapahtumasta. Lisää kuvia löydät täältä.
IMG_9251
IMG_5322
IMG_9297
IMG_9286
IMG_9243
IMG_9298
IMG_9279
IMG_5324

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...