perjantai 8. elokuuta 2014

Laminoinnista apu varhaisdementiaan

Otsikosta huolimatta nyt ei niinkään ole tarjoilla apua muistisairauteen, vaan tuodaan helpotusta puutarhassa ahertavalle puutarhurille. :)

Laminointikoneita saa nykyään parilla kymmenellä eurolla ja laminointikalvoja tarjouksella erittäin edullisesti. Rahan suhteen hankinta ei ole suuri ja laminoiduilla papereilla saa yllättävän paljon aikaan. Jo aikaisempina kausina olen käyttänyt laminoituja nimilappuja, mutta tällä kaudella laminoitujen lappujen määrää on lisätty.

Laminoitujen lappujen käyttöä voi laajentaa sitä myöden mitä niillä ikinä keksiikään merkata. Niihin voi tulostaa pohjatietoa tulostimella tai ne voi jättää kokonaan ilman tekstejä. Vedenkestävällä tussilla kirjoittaminen laminaattipintaan on helppoa ja tarpeen tullen lapun voi pyyhkiä puhtaaksi merkinnöistä puhdistusaineella.

Laminoidut laput ovat tällä kaudella olleet suureksi avuksi, kun aletaan muistelemaan mitä, missä ja milloin tulikaan tehdyksi. Isot tyhjät laput ovat myös näppäriä ajatusten heittopaikkoja, joita eivät seuraavat kastelut huuhtele. Käyttämällä pohjana erivärisiä papereita, saa lisää huomiota lapulle, kuin myös sen sanomalle.

IMG_0616 IMG_0619
IMG_0609
IMG_0617
IMG_0614


IMG_0623

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...