lauantai 30. toukokuuta 2015

NotFound: Not Found

Blogin julkaisuiden kanssa on ongelmia Windowsin Live Writerin kanssa.
Tällä hetkellä jonossa on kaksi julkaisua, mutta Microsoftin Live Writeria vaivaa jokin bugi. Katsotaan saadaanko bugiin korjaus lähiaikoina, vai pitääkö tilalle alkaa hakemaan korvaavaa blogin julkaisuohjelmaa.
Ongelma näyttää eskaloituvan Googlelle, koska Microsoft ei ole tehnyt päivityksiä Live Writeriin. Tällä hetkellä blogia voi toki kirjoittaa Bloggerin Online sivulla, mutta sen käyttö hieman... haastavaa. Toinen vaihtoehto on kirjoittaa normaalisti WLW:lla ja tekstin valmistuttua kopio tekstin HTML muodossa Bloggerin Online editorin HTML sivulle. Kuvat eivät tällä tavalla siirry. Kuvien kanssa pitääkin menetellä niin, että lataa ne ensin esim. Googlen Picasa kuvakansioon, josta linkittää ne WLW:n editorissa paikoilleen. Tämän jälkeen WLW:n HTML on kopioitavissa ja kuvatkin tulevat paikoilleen oikean kokoisina. Rivitysten kanssa voi olla vielä hieman säätöä. Nämä saa kuntoon Bloggerin Online editorilla ja sivun esikatselulla.

5 kommenttia:

 1. Voi ******* mä olen kirjoitellut bloggerin selaimella. Saattaa muuten kummasti helpottaa jollakin softalla tuo kuvien ym laitto. Html muokannut mitä pitää.

  Tiesin että erillisiä ohjelmia puhelimille, mutta en tiennyt, että tietokoneellekkin.

  No pitää etsiä joku hyvä linux puolelle. Blogtk ainakin vaikuttaa hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Selaimella päivitys on tuskaa, koska siinä jo pelkästään kuvien tuominen on todella haastavaa, kun mukaan lisäätään skaalaus ja sijoittelu. WLW on paras ohjelma, eikä sille löydy tällä hetkellä korviketta joka olisi samalla tasolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asensin kanssa yhdelle koneelle windows käyttiksen, että pääseee testaamaan. Muut toimii, mutta blogger ei päästä kirjautumaan. Oleko keksinyt mitään asialle. Googlekaan ei tahtonut löytää mitään järkevää.

   Poista
  2. Windowsin Live Write alkoi pelittämään mielestäni päivällä, kun testasin asiaa teeman päivityksellä. Vika oli ilmeisesti tuolla Bloggerin API rajapinnoissa tms. jutussa.

   Poista
 3. Sun epäonni, mun onni, sillä, että mulle tuli tietoon kyseinen ohjelma.

  Gmailin asetuksissa pitää olla päällä rasti, että salli kolmansien osapuolien ohjelmat.

  Näyttää wlw pätevältä ohjelmalta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...