perjantai 2. syyskuuta 2016

Mausteiden sinfoniaa…

Suomi on hieman takapajula maustamisen ja mausteiden kanssa. Maustamista on ajateltu kuluttajan puolesta ja mukaan on ikävä kyllä lisätty suolaa. Mausteseoksen mukana oleva suola takaa sen ettei sekoitetta voi laittaa paljon välttymättä liialta suolalta. Suolaa löytyy usein mausteseoksista 20-70%. Sitä lisätään koska suola lisää painoa ja se on halpaa. Näin kuluttaja todellisuudessa maksaa halvasta suolasta kalliisti itse mausteiden sijaan.

Päätin tehdä jälleen tilauksen englantilaisesta maustekaupasta Spices on the web.co.uk
Edullinen punta alensi hintoja jo edullisten hintojen päälle. Kauppa on hieman uudistunut ja nyt tilauksista peritään postikulut 8£. Sain kaupan pitäjältä Steve Alexanderilta pyydettyä uutta etuutta Chilitunarin nimissä. Niinpä Chilitunari-alekoodilla saat ilmaiset postitukset joka kerta kun tilaat yli 20€:lla. Etu on siis hyvä ja se kannattaa hyödyntää.

Oma tilaus oli jälleen kattava, mutta kokeellinen. Sarviapilajauhetta tilasin jo 500g:n pussin. Tämän lisäksi puhtaita mausteita, kuten ranskalaista rakuunaa, tähtianista, punajuurijauhetta ja inkivääriä. Näiden lisäksi tuli iso kirjo lihamauste- ja intialaistyyppisiä maustesekoituksia. Eikä yhtään suolaa. Tämän valikoiman hinnaksi tuli 37€ ja siinä oli kaikkiaan 2,8kg mausteita (100g ylimääräistä). Kilohinnaksi tuli lopulta 13€/kg, joka on erittäin vähän näin korkealaatuisista mausteista. …ai niin. Ja postitus heti seuraavana päivänä.

20160902_152334

20160902_152357

20160902_152425

20160902_152516

1 kommentti:

  1. Tilasin läjän mausteita viikko sitten. Lähetys lähti seuraavana päivänä ja Suomenkin kamaralle se tuli jo sitä seuraavana päivänä. Suomen postissa tuo jumittikin muutaman päivän, mutta tuli kuitenkin viikon sisään tilauksesta. Pitää kyllä sanoa: WAU! Paketti tuoksui jo päältä päin mausteilta, mutta paketin avaaminen oli kyllä ihan oma kokemuksensa. Tilasin mausteita laidasta laitaan ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Jokainen pussi näytti vielä sisältävän vähän ekstraakin. Kiitos vinkkauksesta ja alekoodista!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...