torstai 24. marraskuuta 2016

Remo Nutrients

Blogiyhteistyö: Pavunvarsi
Remo Nutrients

Positively Inspired!
En ole hetkeen ollut näin innoissani, mutta sain testattavakseni Pavunvarren markkinoiman uuden lannoitesarjan. Remo Nutrients on kanadalainen lannoitesarja joka on voittanut useita palkintoja ympäri maailman. Remo Nutrients on saanut nimensä Remo Colasasntilta joka Remo Nutrientsin toimitusjohtaja ja perustaja. Remo itse toimii yrityksen keulakuvana.

Osiin jaettu lannoitesarja ja annosteluohjeet antavat helpon ja varman tavan lannoittaa. Kaikkiaan seitsemästä eri tuotteesta koostuva sarja ei ainoastaan anna perusravinteita, vaan se tarjoilee myös extraa kasvien kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Annostusohjeita seuraamalla ongelmatilanteet kuten ravinne-epätasapainot ja pH-muutokset pysyvät loitolla. Lannoitteiden käyttöön ei tarvita muita mittareita kuin annostelumitta.
Tasapainoinen lannoitus vähentää kasvin stressiä, eikä kasvuun, kukintaan tai satoamiseen tule turhia viivästyksiä.Lannoitelaskurin avulla oikean määrän annostelu on jopa vielä helpompaa. Täytä tankki 75-80%:sti ja lisää komponentit yksi kerrallaan veteen sekoittaen. Lopuksi täytä tankki määrä mittaan.


Remon lannoitteet käyvät kaikille kasvualustoille aina mullasta vesiviljelyyn!


water-icon Remon lannoitesarja rakentuu kolmen peruslannoitteen ympärille. Micro, Grow ja Bloom. Ne tarjoavat pää-, sivu ja hivenravinteita kasvin elinkaaren ajalle. Nämä ja kuten kaikki muutkin sarjan ravinteet ovat lääketieteellistä tasoa ja siten taatusti puhtaita. Perinteisiin kaksikomponenttisiin lannoitteisiin tottuneille Micro voisi olla A-komponentti ja Grow ja Bloom taas B-komponentteja.


Micro Micro on kaiken perusta ja sitä käytetään läpi koko kauden. Micro tarvisee kaverikseen joko Grow tai Bloom lannoitteen.

N………………………………………….. 3%
K………………………………………….. 0,83%
K2O 1%
Ca……………………………………….. 3%

B..………………………………………… 0,02%
Cu……………………………………….. 0,05%
Fe………………………………………… 0,1%
Mn…………………………………………. 0,05%
Mo………………………………………… 0,0005%


Grow Grow on vegetatiivisen jakson ravinne jolla kasviin haetaan vihermassaa ja kokoa. Grow täydentää Microa. Käyttö ensimmäisen kuukauden ajan.

N………………………………………….. 2%
P………………………………………….. 1,31%
P2O5 3%
K………………………………………….. 4,15%
K2O 5%
Mg………………………………………… 1%
B………………………………………….. 0,02%
Mn………………………………………… 0,05%
Zn…………………………………………. 0,05%


Bloom Bloom on kukinnan tehostaja, mutta toimii niin sanottuna “B”-komponenttina vegetatiivisen ajanjakson jälkeen kasvujakson loppuun yhdessä Micron kanssa.

N………………………………………….. 1%
P………………………………………….. 1,74%
P2O5 4%
K………………………………………….. 4,98%
K2O 6%
Mg………………………………………… 0,07%
B………………………………………….. 0,02%
Cu………………………………………… 0,05%
Mn………………………………………… 0,05%
Mo……………………………………….. 0,0005%
Zn………………………………………… 0,06%wood-icon VeloKelp on avain kukoistavaan puutarhaan. Se on sekoitus merilevää ja humushappoja. VeloKelp sisältää humushappoa, fulvohappoa, luonnon hormooneja ja vitamiineja kuten B-vitamiinia. Merileväuute on kylmäpuristettu kahdesta eri ruskolevästä (päärynälevä ja solmulevä). Humushappo on puolestaan peräisin leonardiitista, joka on runsaasti humushappoja sisältävä orgaaninen sedimentti.


VeloKelp VeloKelpiä käytetään koko kasvukauden ajan. Taimilla se auttaa juurien kehityksessä ja siirron aiheuttamaan shokkiin. Vegetatiivisessa jaksossa edistää versojen ja oksien kehitystä. Kukinnan aikana se parantaa ravinteiden ottoa. Voidaan käyttää myös sumutteena lehdille.

N………………………………………….. 1%
P………………………………………….. 0,44%
P2O5 1%
K………………………………………….. 0,83%
K2O 1%
Humushappoja 0,79%
Merilevää 2,27%metal-icon Nature’s Candy on uniikki sekoitus hiilihydraatteja ja aminohappoja. Ne tukevat juuristoalueen bakteerien ja sienien kehitystä, jotka kasville tärkeitä koko sen kehityksen ja kasvun aikana. Se sisältää lisäksi 12 eri aminohappoa, viittä eri b-vitamiinia ja perinteistä “vanhan koulukunnan“ melassia. Moninkertaiset kelaatit helpottavat vähentämään suolojen kertymistä kasviin.


Natures Candy Nature’s Candy tekee hyvää kasville kaikissa sen kehitysvaiheissa, mutta ohjeenmukainen anto vasta kukinnan alettua.

Mg……………………………………….. 1,5%
S………………………………………….. 1%

Fe……………………………………….. 0,1%
woodicon2 MagNifiCal on yhdistelmä kelaatteja jotka auttavat saamaan väriä kalpeisiin kasveihin. Se auttaa ravinteiden otossa, suurentaa normaalikokoisia kukkia, auttaa solujen jakautumisessa ja vahvistaa soluseinämiä. Sekä nopeuttaa ravinteiden ottoa jopa tunneissa.


MagNifiCal MagNifiCal on tarkoitettu käytettäväksi kaikissa kasvin kehitysvaiheissa. Niin vegetatiivisessa kuin generatiivisessakin. Voidaan antaa myös lehtisumutteena.

N………………………………………….. 3%
Ca………………………………………..
Mg....................................................
2%
1,3%

Fe……………………………………….. 1%
fire-icon AstroFlower on suunniteltu tukemaan Micro ja Bloom lannoitteita. AstroFlower parantaa satoa ja saa sen maistumaan paremmalta. Se myös lisää aromaattisten öljyjen määrää. Leonardiitista saatu humushapot parantavat ravinteiden ottoa.


AstroFlower

AstroFlower on tarkoitettu käytettäväksi generatiivisen ajanjakson aikana aina kukinnan alusta alkaen.


P………………………………………….. 2,62%
P2O5 6%
K………………………………………….. 11,62%
K2O 14%
S………………………………………….. 1%

Humushappoja 0,79%

Erittäin mielenkiintoinen lannoitesetti. Tämä lähtee nyt kokeiluun talvetuksessa oleville chileille. Odotukset tämän suhteen on korkealla ja tämä lähinnä VeloKelpin, MagNifiCalin, Nature’s Candin ja AstroFlowerin kaltaisten lisäaineiden johdosta. Tapani mukaan tulen purkamaan tätä sarjaa ravinnetasolle, jolloin nähdään mitä tuonne multaan oikein menee missäkin vaiheessa. Pysy kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...