tiistai 27. joulukuuta 2016

Remossa riittää potkua

Blogiyhteistyö: Pavunvarsi

Remo Nutrients on ollut testissäni nyt muutamia viikkoja. Siirryin parin viikon jälkeen Remon antamasta annostelusta omaani. Omalla annostelulla hain tasapainoisuutta typen ja kaliumin välille, kun Remon alkuperäinen oli ensin kovin typpipainotteinen ja sitten hirveän kaliumpainotteinen.

IMG_1612-6694RAW

Koska talvetettaviin kasveihin ei tarvitse saada hirveästi vihermassaa skippasin taulukon ensimmäisen osuuden ohi ja aloitin kukinnan 1. viikon annostelulla. Olen tuolla annostelulla antanut lannoitusta nyt pari viikkoa. Tässä vaiheessa pitää kyllä sanoa, että Remo tuntuu kyllä potkivan kasveihin eloa. Vihermassaa on tullut alkuviikkojen runsaasta typpimäärästä johtuen jopa niin runsaasti, että uudet lehdet ovat menneet ruttuun. Valoa on antanut kitsaasti, vain 2+4 tuntia päivässä. Tästäkin huolimatta uutta kasvua on tullut ja kukkanuppuja näkyy siellä täällä. Jopa kukkasiakin näkyy, vaikka tilanne pari viikko sitten oli erittäin seesteinen. Kunnon valotuksella ja kasviteltalla tilanne olisi vieläkin parempi.

IMG_1612-6697RAW

Remo light Chili feeding

Remo normal Chili feeding

Remo Chili ligh Remo Chili Normal

Koska chilit ovat osoittaneet turhaa rypistymistä, onkin annostusta parempi tarkistaa alaspäin. Laskin annostuksen nyt n. puoleen, joka voisi sopia talvetettaville paremmin näin pimeään aikaan. Remon vahvuus on ollut kukinnan 1. viikon annostuksellani 1,6EC. Se ei ole hirveän kova, mutta jos kasvi varsinaisesti kuluta sitä, kasvualusta väkevöityy turhaan. Remo tuntuu uppoavan kasveihin helposti, eikä samanlaista ryppyisyyttä ole ennen tullut kohdallani vastaan. Remon kanssa olen myös käytellyt Microbe Life sarjaa, jonka pitäisi monessakin suhteessa parantaa kasvualustan toimintaa ja auttaa kasveja ravinteiden otossa.

IMG_1612-6696RAW

IMG_1612-6658RAW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...