keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Ötököitä vastaan - Cannacure

Blogiyhteistyö: Pavunvarsi
Haitalliset tuhohyönteiset ovat lähes aina läsnä kasvatusten kanssa, jos ulkomaailmaan löytyy jokin steriloimaton linkki. Kasvihuonekauden päätteeksi sisälle tuodut siistin oloisetkin kasvit lähes poikkeuksetta kantavat mukanaan tuhohyönteisiä. Nämä kulkeutuvat lehdistön tai kasvualustan mukana. Hyönteiset saattavat olla aktiivisessa tilassa tai uinuvassa lepotilassa. Usein lepotilassa olevat hyönteiset heräävätkin olosuhteiden muuttuessa niille otollisiksi. Tämä tapahtuu kotikasvattajan silmissä silloin kun sitä ei enää osaisi odottaa. Lämpötila, kosteus tai muuttunut valojakso toimivat usein laukaisijana tuholaisille. Jos havaitsit kesäkaudella tuholaisia, on syytä varautua niihin myös talvikaudellakin. Vaikka suoranaista linkkiä ei tuntuisikaan olevan ulkomaailmaan, toimivat erilaiset kukat ja ruukkuvihannekset myös tuholaisten kulkeutumisalustana. Leikkokukkien, viherkasvien ja salaattien kanssa kannattaakin olla varovainen.

IMG_1701-6787RAW Parhain suoja ötököitä vastaan on ennakkotorjunta. Cannan Cannacure on tuholaisten ennakkotorjuntaan sopiva aine. Cannacure ei ole torjunta-aine eikä myrkky. Sitä on turvallista käyttää myös syötävien kasvien kanssa, se on biologisesti hajoava. Sen toiminta perustuu luonnolliseen karkotukseen. Se toimii ennaltaehkäisevästi ansarijauhiaisia, kirvoja, vihannespunkkeja ja kilpikirvoja vastaan. Lisäksi se kontrolloi härmää. Cannacure on samalla myös lehtilannoite joka parantaa lehtien väriä ja elinvoimaisuutta. Samalla se parantaa kukkasten kokoa ja parantaa satoa.

Ruiskutus kerran viikossa aina sadonkorjuuseen saakka.

IMG_1701-6788RAW Säännöllisesti käytettynä Cannacure muodostaa lehtien pinnalle tahmean pinnan, joka torjuu tuhohyönteisiä. Käyttö ei sottaa paikkoja kuten neem-öljy, eikä käytöstä aiheudu hajuhaittoja. Jo iskeneisiin tuholaisiin suihkutustaajuutta nostetaan jokapäiväiseksi. Kasvit pitää aina suihkuttaa myös lehtien alapinnoilta, ei kuitenkaan tippuvan märiksi.

Valmistus 1:3 veteen. Käyttöannostusta ei suositella valmistettavan yli 10 päivän ajalle.

Cannacure
Vesi
Valmis
50ml
150ml
200ml
100ml
300ml
400ml
200ml
600ml
800ml
300ml
1000ml
1300ml
IMG_1701-6716RAW
IMG_1701-6719RAW

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...