sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Pelargonit vihreinä

Blogiyhteistyö: Jaakontaika

Pelargonit ovat kuuluneet aina kasvatteluiden joukkoon. En ole niistä aiemmin pahemmin puhunut. Syy tähän on ollut se ettei niistä ole ollut juurikaan jutun juurta. Vaan nyt on toisin.

Tämän vuoden kasvatteluissa on ollut mukana Jaakontaika + Carbon Kick Booster. Olen sumutellut sitä kaikille kasveille, chileistä aina viherkasveihin. Suihkuttelu on ollut säännöllistä 5-6 päivän välein. Pelargonit ovat saaneet oman osuutensa suihkuttelusta ja se näkyy. Koskaan aikaisemmin pelargonit eivät ole olleet näin reheviä tässä vaiheessa. Lannoituskin on ollut vähäistä ja ovatpa ne vielä samassa vanhassa vuoden takaisessa mullassa. Ennätysrehevyys on pakko laskea Jaakontaian ja CKB:n antamaan potkuun.

IMG_1704-7236RAW

Osa pelargoneista säilytettiin talven viileässä, kuivana ja pimeässä. Suoraan sanottuna on ihme että noista kuivista juurista jotain taas kehkeytyi. Osa oli taas perinteiseen tapaan hämärällä ja viileällä veranalla. Vaikka pelargonit ovat olleet kaukana parhaista mahdollisista oloista, niin nyt ne ovat päässeet viikon verran päiväksi paistattelemaan päivää lämpimään kasvihuoneeseen. Pelargonit näyttävät voivan ennätyksellisen hyvin.  

IMG_1704-7237RAW

IMG_1704-7238RAW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...