maanantai 1. tammikuuta 2018

Kukkaloistoa

Kukkaloistoa viime kesältä. Pihan kukkijoita on tullut kuvailtua Instagramiin enemmänkin, mutta blogin puolelle on eksynyt melko vähän kuvia kukkasista. Koitetaan nyt hieman korjata tätä puutetta menneen kesän kukkakuvakimaralla. ;)


Daalia
Keisarinlilja

Kultapallo
Kääpiöauringonkukka

Kesämalvikki

Päivälilja

Kyynelverenpisara

Unikko

Daalia

Harmaamalvikki

Tarhakukonkannukset
Alppiruusu
edf
Kääpiöauringonkukka
Kesäkurpitsa

Verbena
Tsinnia

Suikeroalpi
Pioniunikko

6 kommenttia:

 1. Ihania! Voi kesä, tule jo! Tänään pistin Rocoto-chilit lautalle. Ei huono aloitus vuodelle ollenkaan :D Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalisti kylvän rocotot joulupäivänä, mutta tänään voisi todellakin olla hyvä päivä kylvää vuoden chilit. Chiliä on tullut viime vuosina niin paljon, että 2 puskaa riittänee tälle kaudelle. Valintani osuu Rocoto Manzano rediin ja Aji verde baccatumiin.

   Hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 2. Ihania kukkijoita! Tänään lähtee ensimmäinen siementilaus...tomaatteja jo kävin tutkailemassa TomatoEdenin sivuilla :D

  Oikein rehevää ja kaunista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pläräsin eilen siemenpusseja läpi ja valtavasti tuli vastaan kasveja joita halauisin pistää kasvamaan. Vaan pakko on pitää maltti mukana ja hillittävä itsensä. :D

   Hyvää alkanutta vuotta ja toivotaan satoisaa kautta!

   Poista
 3. Hieno kukkakavalkadi viime kesältä! Löysin mainion blogisi sattumalta, ja lukijaksi jään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Blogi on ollut kovin chilipainotteinen, vaikka tässä on kaikenlaista vehreyttä kasvateltu ympärillä. Tulevana kautena pyritään välillä keskittymään muuhunkin. Tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...